SRB | EN
odrasli
deca
bebe

Kolombo – grad na okeanu

 

kolombo aviokarte

 

Šta mogu da vidim u Kolombu?

Kolombo je kao glavni grad prestaje biti samo usputna stanica na putovanju po Šri Lanci. Reč je o gradu sa preko pola miliona stanovnika koji nudi sve više turističkih atrakcija. Za svoje putovanje u Kolombo isplanirajte poset Nacionalnom muzeju iz 1876. godine koji je najveći muzej u Šri Lanci. Zadivljujuća je već sama građevina u kojoj je smešten muzej.

 

Preporučujemo poset i budističkom hramu Gangaramaja. U njemu osim biblioteke i muzeja, videćete i mnoge poklone koje su posetitelji ostavili. I naravno, verovatno ćete u Gangaramaya hramu videti najveći broj kipova Bude nego i na jednom drugom mestu. Kolombo i Šri Lanka ne bi bili to što jesu da ne sednete na vožnju u tuk-tuk. Gotovo svugde možete da se vozite, a neće vam biti teško ni pronaći jedan za sebe.

 

Kada mogu da kupim aviokarte?

Aviokarte za Šri Lanku možete da kupite po ovoj ceni do 13. marta ili do rasprodaje raspoloživih mesta. Rezervaciju možete da napravite već sada, zato proverite cenu i da li su raspoloživi vaši željeni datumi.

 

 

Kada je putovanje po promotivnoj ceni za aviokarte?

Promocija cena za aviokarte za Kolombo odnose se na putovanja do 10. decembra 2018. Šri Lanka je pogođena sa dva različita monsuna, tako je teško pronaći idealno vreme za poset celoj državi. Ako i odete dok traje kišni period, ne dajte da vas to obeshrabri na vašem putovanju u Kolombo.

 

 

Uslovi kupovine aviokarte za Kolombo

Kupljene aviokarte za Manilu neprenosive su na drugu osobu, promene datuma putovanja moguće su uz penale aviokompanije, ali refundacija aviokarte nije moguća. U cenu je uključen osim ručnog prtljaga i kofer do 30kg. Aviokompanija Etihad Airways zadužena je za prevoz do Šri Lanke.

 

Minimalno možete da ostanete 5 dana, a karta važi maksimalno 3 meseca. Preporučujemo kupovinu aviokarte kreditnom karticom u trenutku izrade rezervacije. Ukoliko ne možete da pronađete aviokartu po akcijoj ceni, slobodno nas kontaktirajte.

 

Kako mogu da kupim aviokartu?

Aviokartu možeš da rezervišeš na dva načina: da nas pozoveš ili pošalješ email na aviokarte@aviokarte.org i da mi za tebe napravimo rezervaciju ili da sam rezervišeš preko naše stranice. Postoje i dva načina kako da kupiš aviokartu: uplatom na račun (u banci, pošti, mobilnim bankarstvom) ili kreditnom karticom.

 

Proverite radno vreme naše agencije i obrati nam se za sve informacije i pitanja.

 

Kako pronaći povoljan smeštaj u Kolombu?

Da li ste znali da kod nas možete i da rezervišete smeštaj? Hoteli, hosteli, airbnb – sve imamo uključujući i rent-a-car usluge. Pošaljite samo upit na aviokarte@aviokarte.org i poslaćemo vam ponude za željeni smeštaj.