SRB | EN
odrasli
deca
bebe

Filipini – destinacija za odmor iz snova

 

filipini aviokarte

 

 

Šta da posetim na Filipinima?

Aviokarta za Filipine vodi vas na odmor iz snova. Republika Filipini dobila je ime po španskom kralju Filipu II. Sastoji se od čak sedam hiljada tropskih ostrva, a središte je u Manili koja živi 24 časa dnevno.

 

Kao glavni grad Filipina, Manila je jedna od najuzbudljivijih svetskih destinacija. Kada se umorite od bogatog noćnog života i mnogobrojnih pešačkih i biciklističkih tura, krenite na izlete. U blizini vam savetujemo Sagadu. Reč je o gradiću provincije Luzon na Filipinima do kojeg možete stići svakodnevnim autobusnim linijama iz Manile.

 

Uživajte u miru nakon dinamične Manile i odmorite se u prirodi. Istražite prelepe planine oko Sagade, pećine ili posetite terase pirinča. U svakom slučaju, iskustva koja doživite na Filipinima ostaće vam zauvek u pamćenju.

 

filipini sagada

 

 

Kada mogu da kupim aviokarte?

Aviokarte za Filipine možete da kupite po ovoj ceni do 13. marta ili do rasprodaje raspoloživih mesta. Rezervaciju možete da napravite već sada, zato proverite cenu i da li su raspoloživi vaši željeni datumi.

 

 

Kada je putovanje po akcijskoj ceni za aviokarte?

Akcijska cena za putovanje na Filipine odnose se na putovanja do 10. decembra 2018. Na Filipinima postoje dve sezone – mokra (habagat) i suva (amihan). Suva traje od novembra do aprila kada je i najbolje vreme za putovanje.

 

 

Uslovi kupovine aviokarte za Manilu

Kupljene aviokarte za Manilu neprenosive su na drugu osobu, promene datuma putovanja moguće su uz penale aviokompanije, ali refundacija aviokarte nije moguća. U cenu je uključen osim ručnog prtljaga i kofer do 30kg. Aviokompanija Etihad Airways zadužena je za prevoz do Filipina.

 

Minimalno možete da ostanete 5 dana, a karta važi maksimalno 3 meseca. Preporučujemo kupovinu aviokarte kreditnom karticom u trenutku izrade rezervacije. Ukoliko ne možete da pronađete aviokartu po akcijoj ceni, slobodno nas kontaktirajte.

 

Kako mogu da kupim aviokartu?

Aviokartu možeš da rezervišeš na dva načina: da nas pozoveš ili pošalješ email na aviokarte@aviokarte.org i da mi za tebe napravimo rezervaciju ili da sam rezervišeš preko naše stranice. Postoje i dva načina kako da kupiš aviokartu: uplatom na račun (u banci, pošti, mobilnim bankarstvom) ili kreditnom karticom.

 

Proverite radno vreme naše agencije i obrati nam se za sve informacije i pitanja.

 

Kako pronaći povoljan smeštaj u Manili?

Da li ste znali da kod nas možete i da rezervišete smeštaj? Hoteli, hosteli, airbnb – sve imamo uključujući i rent-a-car usluge. Pošaljite samo upit na aviokarte@aviokarte.org i poslaćemo vam ponude za željeni smeštaj.