SRB | EN
odrasli
deca
bebe

Barselona – idemo na proleće!

 

barselona aviokarte

 

Barselona je jedan od gradova koji morate da vidite! Aviokompanija Lufthansa vodi nas do ovog divnog grada, a u nastavku proverite zašto Barselona očarava ljude i zašto biste trebali da imate aviokartu za Barselonu u svom džepu.

 

Šta videti u Barseloni?

Aviokarte za Barselonu uvek su tražene jer za ovaj drugi po veličini grad Španije interesa uvek ima. Šta to Barselona ima da privlači toliko turista, čak oko 8 miliona godišnje? Pre svega duša grada, ljudi koji čine grad važe za ljubazne i otvorene, vesele ljude.

 

Ulice grada izgledaju kao da ste u bajci, a sve to zahvaljujući Antoniju Gaudi koji je po gradu doslovno radio svoja remek-dela. Osim umetničkih građevina, na ulicama Barselone uvek možete da uživate u besplatnim kulturnim događanjima. Ono što je u Barseloni normalno su događanja poput džez svirke u parku, roštilja za celu ulicu koja se zatvori samo zbog toga za saobraćaj, javno čitanje poezije i slično.

 

Barselona je jedan od tri najposećenija grada Evrope, a tajna je osim navedenog možda i u uličnoj umetnosti gde na umetničke grafite možete naići po celoj Barseloni. Posebno možete da uživate u delovima El Raval i Poblenu. Kada se umorite od šetnje Barselonom, krenite prema jednoj od mnogobrojnih plaža koje vas vode na Mediteransko more. Rešite se cipela i prošetajte peščanim plažom, svratite u jedan od mnogobrojnih barova na kraju dana i uživajte u odmoru.

 

Kada mogu da kupim aviokarte?

Aviokarte za Barselonu možete da kupite po ovoj ceni do rasprodaje raspoloživih mesta. Rezervaciju možete da napravite već sada, zato proverite cenu i da li su raspoloživi tvoji željeni datumi.

 

 

Kada je putovanje po akcijskoj ceni za aviokarte?

Akcijska cena za aviokarte do Barselone odnose se na putovanje u rano proleće, od 1. marta do 30. aprila 2018. Tada je vreme oko 20 stepeni, savršeno za šetnju. Ako i padne kiša imaćete veliki izbor gde možete da se sklonite – kafići, barovi, restorani, Barselona ima za svakog po nešto.

 

 

Uslovi kupovine aviokarte za Barselonu

Kupljene aviokarte za Barselonu neprenosive su na drugu osobu, promene datuma putovanja i refundacije nisu moguće. U cenu je uključen ručni prtljag do 8kg, a ako želite kofer do 23kg nadoplata je svega 20€ po smeru. Aviokompanija koja će da te odvede u Barselonu je iz Lufthansa grupacije.

 

Minimalno možete da ostanete 3 dana, a karta važi maksimalno 12 meseci. Preporučujemo kupovinu aviokarte kreditnom karticom u trenutku izrade rezervacije, a ukoliko napravite rezervaciju ona važi 24 sata ili manje.

 

Kako mogu da kupim aviokartu?

Aviokartu možeš da rezervišeš na dva načina: da nas pozoveš ili pošalješ email na aviokarte@aviokarte.org i da mi za tebe napravimo rezervaciju ili da sam rezervišeš preko naše stranice. Postoje i dva načina kako da kupiš aviokartu: uplatom na račun (u banci, pošti, mobilnim bankarstvom) ili kreditnom karticom.

 

Proverite radno vreme naše agencije i obrati nam se za sve informacije i pitanja.

 

Kako pronaći povoljan smeštaj u Barseloni?

Da li ste znali da kod nas možete i da rezervišete smeštaj? Hoteli, hosteli, airbnb – sve imamo uključujući i rent-a-car usluge. Pošaljite samo upit na aviokarte@aviokarte.org i poslaćemo vam ponude za željeni smeštaj.