SRB | EN

 

Posetite Nemačke gradove

 

Najpoznatije nemačke metropole svake godine privlače milione gostiju. Ljubitelji kulture i umetnosti, zaljubljenici u aktivni odmor i otkrivanje prirodnih lepota, pasionirani tragači za dobrim šopingom i noćnim životom, kao i ljudi na poslovnim putovanjima – svi mogu pronaći u Nemačkoj nešto po svom ukusu. Posetite jedan od nemačkih gradova, sa kojima Beograd ima direktnu avio konekciju!

 

 

Stuttgart5
Stuttgart1
Stuttgart2
Stuttgart4
previous arrow
next arrow
 

Štutgart

Štutgart je omiljena destinacija za ljubitelje automobila. Mercedes-Benc Muzej, kao i Porše muzej na najuzbudljiviji način predstavljaju dugu tradiciju i istoriju automobilske industrije po kojoj je Nemačka poznata u celom svetu. Ali Štutgart ima da ponudi mnogo više od automobilskih iskušenja, on je smešten u jednom od najvećih vinogradarskih regiona Nemačke, u srcu grada je Dvorski trg, a za ljubitelje prirode Vilhelma, jedan od najlepših botaničko-zooloških vrtova sa 8.000 životinja. Više informacija možete pronaći na linku.

 
 

 

 

Munich2
Munich3
previous arrow
next arrow

Minhen

Posetite predivni bavarski grad na jugu Nemačke. Upoznajte jedan od najlepših trgova – Marienplac i uživajte u pogledu na Staru i Novu gradsku većnicu, gde se u ovo vreme organizuje i Božićni vašar. Obiđite i Englesku baštu, prošetajte po pijaci Viktualienmarkt i posetite mnogobrojne muzeje poput Nemačkog muzeja, najvećeg muzeja tehnike i prirodnih nauka na svetu. Pored svakodnevnih direktnih konkecija, do Mihena možete doći i letom do nemačkog grada Memingena, koji se nalazi na samo sat i po vremena vožnje. Više informacija o Minhenu.

 
 

 

 

Frankfurt2
Frankfurt3
Frankfurt4
Frankfurt5
previous arrow
next arrow

Frankfurt

Frankfurt je grad bogat istorijom, kulturnim znamenitostima, muzejima, ali je isto tako popularan i kao šoping destinacija. U Frankfurtu možete posetiti nedavno potpuno rekonstruisan stari deo grada – Altstadt i obići kuću Volfganga von Getea. Ovaj grad obiluje i muzejima sa obe strane reke Majne. U međuvremenu, isprobajte i lokalnu kuhinju – čuvene frankfurtske kobasice i zeleni sos! Više informacija o Frankfurtu.

 
 

 

 

Berlin1
Berlin3
Berlin4
Berlin-5
Berlin-6
previous arrow
next arrow
 

Berlin

Brandenburška kapija je najpoznatija građevina Berlina koja je decenijama bila simbol podele, a danas je središte nemačke metropole koja ritmično pulsira nezaustavljivom dinamikom, originalnim idejama i neutoljivom kreativnošću. Ove godine obeležava se i 30 godina od pada Berlinskog zida. Njegovi šareni delovi, kao galerija pod otvorenim nebom „East Side Gallery“ postali su nešto poput ilustrovanog leksikona ulične umetnosti. Doživite Berlin!
Za više informacija o Berlinu.

 
 

 

 

Dusseldorf

Diseldorf

Diseldorf predstavlja lifestyle metropolu na Rajni. Ovaj grad je sinonim za modu, šoping, kulturu, tradiciju i kvalitet života. U rajnskoj vedrini duha i kosmopolitskom šarmu razvilo se obilje znamenitosti i atrakcija koje treba videti i doživeti. Predlažemo i šetnju promenadom pored obale Rajne koja vodi do luke MedienHafen sa građevinama međunarodnih zvezda arhitekture kao što su Frank O. Geri i Dejvid Čiperfild. Za više informacija o Diseldorfu.

 
 

 

 

Hannover2
Hannover1
previous arrow
next arrow
 

Hanover

Hanover je sajamski centar sa najvećom izložbenom površinom na svetu u kome se održavaju neki od najznačajnijih sajmova današnjice. Posetioci Hanovera mogu uživati i u obilasku dvorca na reci Lajni, koji je bio nekadašnja kraljevska rezidencija. Definitivno nezaboravni doživljaj predstavlja šetnja raskošnim vrtovima poput Herenhojzer vrta, koji je jedan od malobrojnih očuvanih baroknih vrtova u Evropi, kao i vrtovima Berggarten, Georgengarten i Velfengarten. Više informacija o Hanoveru.

 
 

 

 

Smeštaj – Važno je znati!

Kod nas možete rezervisati smeštaj po najpovoljnijim tržišnim cenama često jeftinije nego na vodećim svjetskim pretraživačima smeštaja. Prilikom rezervacije aviokarte, zatražite i ponudu za smeštaj.

 

Rezervacija i kupovina aviokarte

Rezervaciju aviokarte možete prepustiti našim kolegama slanjem upita za navedenu akciju na email aviokarte@aviokarte.org

 

Ukoliko više volite preuzeti stvari u svoje ruke onda klikom na “Rezervišite” potražite spomenute gradove i željene datume unutar perioda putovanja te sami rezervišite aviokarte.

* Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila / telefona.

* Više o načinima plaćanja možete saznati ovde

 

Više informacija o autorima upitom na aviokarte@aviokarte.org

 
 

Opšti uslovi ponude

Naša internet stranica sadrži promotivne ponude koje su u skladu s politikom Navigatio d.o.o.
Sve informacije na ovim internet stranicama isključivo su informativnog karaktera.
Molimo Vas da sve ponude i cene, koje možete pronaći na našim internet stranicama, proverite mejlom ili pozivom.
Uslovi navedeni na našim internet stranicama mogu se menjati u bilo kom trenutku bez prethodne najave.
Navigatio d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promena uslova i/ili cena od strane avio prevoznika.